avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sub influenta alcoolului la volan - recidiva/consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sub influenta alcoolului la volan - recidiva/consecinte

buna as dori sa va intreb si eu pe careva ce sanse am sa nu fac puscarie,am avut cu suspendare si acum mau prins iara baut la volan si miau dat o sentinta cu executare de 1 an si 4 luni am sanse sa ma scap cumva de puscarie nam omorat pe nimeni ce naiba k fug din tara astaX-(
Deocamdata?.....Sansele cele mai reale sunt de a nu mai bea la volan. Sigur, probabil conduceti mult mai bine ca majoritatea, chiar baut, dar ca recidivist, nu vad alte sanse de indreptare decat puscaria sau exilul si sa faceti acelasi lucru acolo. Din pct. de vedere legal, aici, nu sunt sanse de liberare.
Eh...dar daca aveti bani....cu siguranta scapati daca stiti unde si cui.=D>
Ultima modificare: Luni, 13 Iunie 2011
xadrianx, utilizator
Aveti sansa sa iesiti mai devreme pe buna purtare,daca nu a-ti facut recurs.
Incercati in recurs sa obtineti o pedeapsa complementara.
poi bani am dar nu ma vad eu ce sa mai fac oricum am lasat un avocat sa faca recurs la sentinta si eu sant in italia bn mersi pana mor cauta astia dak mor gasi,zicea k cam greu cu coada ce o aveam nustiu nimik oricum ms
#-o ce anume mai e si pedeapsa complementara?:O
Din cate inteleg din ce ati scris mai sus cea de-a doua infractiune a fost savarsita in termenul de incercare al celei dintai, motiv pentru care instanta v-a revocat suspendarea si dupa ce v-a cumulat cele doua pedepse v-a aplicat aceasta pedeapsa de 1 an si 4 luni cu executare efectiva, suspendarea in cazul acestei din urma fapte nemaifiind posibila. Singura modalitate de a ataca aceasta sentinta si de a avea posibilitatea sa fie modificata e recursul, acesta putand fi exercitat in termen de 10 zile de la pronuntare., sau de la comunicare daca nu ati fost prezent nici la dezbateri nici la pronuntarea hotararii. Consultati un avocat.

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta alcoolului/ conducere cu permisul suspendat - sanse sa nu ajung la inchisoare? babyshark20 babyshark20 Salutare, nu stiu daca e cineva patit dar merita sa intreb> sa va explic ... am fost prins la volan baut 0,17 alcolemie si mi sa luat permisul pt 3 luni. tot ... (vezi toată discuția)
Accident fara victime insa alcoolemie de peste 0.8 barack barack Buna ziua, Am avut un accident fara victime insa alcoolemie de peste 0.8 in sange. Acum astept ca sa vad ce se intampla in urmatoare etapa, mi s a spus sa ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis... recidiva Prostul111 Prostul111 Buna ziua... Va rog din suflet sa ma ajutati... Acum 2 ani de zile am fost depistat la volan cu o alcoolemie de 0.66 la mie in aerul expirat, 1.2 in sange ... (vezi toată discuția)