avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Conducere fara permis... recidiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Conducere fara permis... recidiva

Buna ziua... Va rog din suflet sa ma ajutati... Acum 2 ani de zile am fost depistat la volan cu o alcoolemie de 0.66 la mie in aerul expirat, 1.2 in sange prima proba, 1.0 a doua proba... Mi s-a suspendat permisul de conducere, am primit o sentinta de 9 luni inchisoare cu suspendare si 2 ani de probatiune, am facut recurs iar recursul are loc in 16 ianuarie 2017(peste o luna) Acum 2 zile m-a pus dracul de m-am suit la volan si am oprit la semnalul agentilor rutieri... 0.77 in aerul expirat :(( dupa o zi de munca 17 ore si nemancat a fost nevoie doar de 3 beri... :(( stiu ca am fost inconstient avand in vedere ca am si 2 copii :( In niciunul din cauze nu au existat evenimente de niciun fel (nu am ranit pe nimeni si nu am produs pagube materiale ... Intrebarea mea este : Am vreo sansa sa scap fara inchisoare?#-o#-o#-o#-o#-o
Aveti sanse, avand in vedere ca nu ati fost condamnat definitiv la prima fapta.
Da, nu ajungeți în mod obligatoriu după gratii conform relatării.
Sa va angajați neapărat avocat care sa pledeze foarte bine ca sa nu riscati sa ajungeți la închisoare.
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri... Am vorbit si cu avocatul meu si face si el tot posibilul... O zi placuta va doresc si multumesc inca o data...
buna seara am si eu 1an si 5 luni si 3 ani cu verificare pentru furn si in timpu asta ma prins la volan de doua ori fara permis ce credeti ca pot sa scap fara puscarie ?
ajutatima va rog cu raspunsuri

Alte discuții în legătură

Conducere sub influența alcoolului Cornel cristea Cornel cristea Bună ziua.daca am pedeapsa cu suspendare pentru loviri sau alte violențe,și mă prins la volan băut ce se poate întâmpla.adica are legătură una cu alta? (vezi toată discuția)
A doua infractiune cu alcoolemie alinu87 alinu87 Buna ziua,in 23.05.2010,am avut un accident cu aclcoolemie de 0,82 in aerul expirat si mi-sa anulat permisul si am executat 1 an si 8 luni cu suspendare,in ... (vezi toată discuția)
Salut am și eu o întrebare, conducere fără permis Hoanca ionut Hoanca ionut Cu puțin timp înainte sa iau permisul, defapt eram în școala de șoferi când am fost prins la volan fără permis, după care cam la 6 luni după ce am ... (vezi toată discuția)