avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere sub influența alcoolului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere sub influența alcoolului

Bună ziua.daca am pedeapsa cu suspendare pentru loviri sau alte violențe,și mă prins la volan băut ce se poate întâmpla.adica are legătură una cu alta?
greu de spus.. depinde de mai multi factori insa nu e exclus sa ajungeti la inchisoare.
art. 96 c.p.
Revocarea suspendării executării pedepsei sub supraveghere
.................
4) Dacă pe parcursul termenului de supraveghere cel condamnat a săvârşit o nouă infracţiune, descoperită până la împlinirea termenului şi pentru care s-a pronunţat o condamnare la pedeapsa închisorii, chiar după expirarea acestui termen, instanţa revocă suspendarea şi dispune executarea pedepsei.
5) Pedeapsa principală pentru noua infracţiune se stabileşte şi se execută, după caz, potrivit dispoziţiilor referitoare la recidivă sau la pluralitatea intermediară.
..................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis... recidiva Prostul111 Prostul111 Buna ziua... Va rog din suflet sa ma ajutati... Acum 2 ani de zile am fost depistat la volan cu o alcoolemie de 0.66 la mie in aerul expirat, 1.2 in sange ... (vezi toată discuția)
Savarsirea faptei in termenul de incercare- conducere sub influenta alcoolului- consecinte ion tauru ion tauru buna ziua in anul 2015 am fost prins la volan baut si am avut dosar penal din judecata mi sa dat 1 an inchisoare cu supendarea executari pedepsei si 2 ani ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa consum de droguri Mihaimihai224 Mihaimihai224 Buna ziua! In anul 2019 in luna aprilie am fost prins baut la volan, condamnat 10 luni cu suspendare si in urma cu o luna am terminat probatiunea. Tot in ... (vezi toată discuția)