avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA- CAEN 0149
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA- CAEN 0149

Buna ziua.
Am mai multe intrebari legate de un PFA, infiintat in 2013, cresterea prepelitelor (cod caen 0149).Din pacate pana acuma nu s-a depus nicio declaratie.As dori sa stiu daca este corect daca depun acuma declaratia 070 si 220 pentru 2013?Este neplatitoare de TVA si nici nu are angajati.
Cel mai recent răspuns: mihaela2513 , utilizator 16:27, 4 Martie 2014
Registrul jurnal de incasari si plati trebuie achizitionat neaparat de la finante, sau e in regula daca l-a achizitionat de la o papetarie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa cod caen 4321 - impozitare in sistem real - neplatitor de tva Rus-Nicu Rus-Nicu Buna, Doresc sa infiintez un PFA in domeniul instalatielor electrice cod CAEN 4321. La Cluj Napoca pentru CAEN 4321 venitul a fost stabilit la 22300 RON pe ... (vezi toată discuția)
Pfa - formular 220 + 070 wasssu wasssu 1. Legat de formularul 220, ce trec la punctul II. 9 Document de autorizare? Cand am infiintat pfa-ul am primit certificatul de inregistrare, certificat ... (vezi toată discuția)
Sfat in legatura cu pfa sensoaltec sensoaltec buna, am un pfa deschis de aproape 2 luni. sunt neplatitor de tva si am inteles ca nu am nevoie de registru unic de control si de registru evidenta fiscala. ... (vezi toată discuția)