avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cota parte mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cota parte mostenire

Buna ziua,

Imi puteti spune va rog daca sora bunicii mele are impreuna cu sotul ei 2 apartamente dobandite in timpul casatoriei, iar sotul ei are din prima casatorie 2 fete iar eu sunt singurul ei mostenitor, voi avea vreun drept la mostenire? Daca da, ce cota parte mi-ar reveni?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Mostenire falconete falconete Buna ziua.Va scriu in speranta ca ma puteti ajuta.Acum vre o 25 de ani bunicul meu s a despartit de bunica si s a recasatorit.Din relatia cu bunica au ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament in timpul casatoriei Ice_Age2011 Ice_Age2011 Buna ziua, As dori sfatul dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: Sunt casatorita cu sotul meu de 3 ani. Eu voi mosteni un apartament de la ... (vezi toată discuția)
Mostenire elena_1234 elena_1234 Buna ziua, Am urmatoarea problema: Bunicul mamei mele a murit acum mai bine de 20 de ani. La momentul respectiv apartamentul s-a impartit jumatate intre ... (vezi toată discuția)