Buna ziua.Va scriu in speranta ca ma puteti ajuta.Acum vre o 25 de ani bunicul meu s a despartit de bunica si s a recasatorit.Din relatia cu bunica au rezultat 2 fete,mama si matuza.Din relatia cu cealalta femeia a rezultat un baiat.Bunicul a decedat dar nu a lasat un testament.Acesta poseda un apartament in Bucuresti.Fiul lui din a doua casatorie a declarat ca nu mai are frati si surori si a beneficiat de mostenire.Mai are mama vre o sansa in cazul asta la mostenire dupa atatia ani?Se mai poate face ceva?Multumesc anticipat!
O zi buna!
Succesiune
loredana2009
Suntem 3 frati (majori), tata a murit la sfarsitul anului trecut vrem sa deschidem succesiunea. Dar TATA NU SI-A FACUT SUCCESIUNEA DUPA MOARTEA PARINTILOR LUI, ... (vezi toată discuția)
Mostenire surori
mirclau
buna ziua
nici nu stiu cum sa incep dar incerc in speranta ca ma veti intelege,bunicul meu din partea tatalui a primit de la parinti mostenire o casa,bunicul ... (vezi toată discuția)
Succesiune
mocanuvalentin
Buna ziua .Mama a decedat am ramas 2 frati tata sa recasatorit cea dea 2 sotie avand 2 copii din alta casatorie.An urma casatoriei cu tatal meu a rezultat un ... (vezi toată discuția)