avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Precontract vanzare garsoniera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Precontract vanzare garsoniera

Am niste potentiali cumparatori , care vor sa-mi platesca 50% din suma acu , restul peste 12 luni .In cazul in care nu platesc , ei lociund in garsoniera , voi avea probleme ...?
Cel mai recent răspuns: MirelaCornelia , utilizator 13:31, 14 Martie 2014
Puteti incheia antecontract de vanzare cumparare cu clauze asiguratorii avantajoase dv
scuze pentru intreventie , ceva asemanator am avut ocazia sa vad cu ceva vreme in urma.
cumparatorul de buna credinta (a luat un credit) , a platit 50% din valoarea unei garsoniere , dupa care proprietarul/vanzatorul , a facut atac cerebral , si a paralizat .acum este in grija copiilor lui .
copiii vanzatorului (sunt mostenitorii care au si ei parte din garsoniera), la inceput au fost deacord (verbal) cu vanzarea , dar intre timp preturile au crescut si nu prea le mai convine , asa ca nu mai recunosc ca ar fi fost deacord cu precontractul(50% din bani i-au incasat), toata discutia fiind doar verbala , nu si scrisa ...
dat fiind faptul ca vanzatorul se afla intr-o stare fara discernamant , si copiii s-au sucit , ce ar putea fi de facut , pentru a putea duce la bun sfarsit contractul . cumparatorul nu mai vrea banii inapoi.
Sunt singura , am mostenit garsoniera de la parinti. Antecontractul va fi facut la un notar public.Ideea era ce trebuie specificat in acel act .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract de vânzare-cumpărare cotă moștenită dintr-o casă. care pot fi consecințele pentru părțile din precontract dacă ceilalți moștenitori nu vor fi de acord cu vânzarea? Criticul Criticul Aș dori să aflu care sunt urmările și solutionarea unei probleme cauzate de către unul dintre succesori care a făcut un precontract de vânzare a unei ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare cumparare imobil elle77 elle77 am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta; intentionez sa achizitionez un imobil prin credit ipotecar si agentia imobiliara vrea sa facem un precontract ... (vezi toată discuția)
Nerespectare precontract -vz. imobil mihaela.tasulea mihaela.tasulea Am incheiat precontract pentru vanzare-cumparare imobil. Eu sunt cumparatorul. Este vorba de un apartament intr-un imobil nou. In precontract am prevazut un ... (vezi toată discuția)