Am niste potentiali cumparatori , care vor sa-mi platesca 50% din suma acu , restul peste 12 luni .In cazul in care nu platesc , ei lociund in garsoniera , voi avea probleme ...?
scuze pentru intreventie , ceva asemanator am avut ocazia sa vad cu ceva vreme in urma.
cumparatorul de buna credinta (a luat un credit) , a platit 50% din valoarea unei garsoniere , dupa care proprietarul/vanzatorul , a facut atac cerebral , si a paralizat .acum este in grija copiilor lui .
copiii vanzatorului (sunt mostenitorii care au si ei parte din garsoniera), la inceput au fost deacord (verbal) cu vanzarea , dar intre timp preturile au crescut si nu prea le mai convine , asa ca nu mai recunosc ca ar fi fost deacord cu precontractul(50% din bani i-au incasat), toata discutia fiind doar verbala , nu si scrisa ...
dat fiind faptul ca vanzatorul se afla intr-o stare fara discernamant , si copiii s-au sucit , ce ar putea fi de facut , pentru a putea duce la bun sfarsit contractul . cumparatorul nu mai vrea banii inapoi.