avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Licitatie online
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Licitatie online

Buna ziua. M-am inregistrat pe un site de licitatii online cu bunuri ce apartin unor firme aflate in faliment. In momentul inregistrarii am trimis o copie dupa buletin si o declaratie semnata in care confirmam adresa de e-mail. La plasarea ofertei te intreaba daca esti de acord cu termenii si conditiile licitatiilor online. Am castigat o licitatie si acum doresc sa ma retrag. aceste acte (conditii) semnate online cu autorul unui cont, in cazul in care nu sunt indeplinite, sunt destul de puternice incat sa fiu constrans sa platesc?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Comanda online vitamina vitamina Salut ! Astazi am facut o comanda online pentru un telefon cu abonament, am selectat un orange shop ca punct de ridicare a telefonului si incheiere a ... (vezi toată discuția)
Declaratie privind neincadrarea in sit prevazute la art 181 luluca66 luluca66 Daca au ofertant are deschis un proces pentru declararea starii de insolventata de catre o firma careia nu i-a achitat un utilaj de anul trecut poate participa ... (vezi toată discuția)
Date cu caracter personal laura76c laura76c Buna ziua, Anul trecut am depus din contul meu bancar o anumita suma in contul de pariuri al sotului meu. Acum cand a vrut sa retraga un castig i s-a ... (vezi toată discuția)