avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce activitati poate desfasura un Birou Individual de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce activitati poate desfasura un Birou Individual de Arhitectura?

Sunt arhitect si am un Birou Individual de Arhitectura neplatitor de t.v.a. recent infiintat. Ma intereseaza ce activitati poate desfasura acest B.I.A. in afara activitatii de proiectare de arhitectura. Adica, de exemplu, proiectez un obiect de mobilier pentru care sunt platita de un client, dar apoi pot sa fiu platita sa il si execut? Pot achizitiona pe B.I.A. materialele necesare realizarii mobilierului? Sau, mai mult decat atat, pot vinde in mod curent obiecte de mobilier sau obiecte de decoratiuni interioare proiectate si executate de mine in cadrul B.I.A?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: liliana010741 , utilizator 10:44, 5 Martie 2014
Nu l puteti executa decat daca aveti in codul caen fabricare de mobilier. ( secundar).
Mutumesc foarte mut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionare birou individual de arhitectura DinuX DinuX Buna ziua! As vrea sa stiu daca un Birou Individual de Arhitectura (PFA-profesii liberale, impozit pe venitul real) poate avea subcontractori, adica daca ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma inregistrez ca pfa cod 7410 - design specializat? Constantinesis Constantinesis Buna ziua Sunt arhitect fara drept de semnatura si doresc sa colaborez pe site-uri de freelancing gen UPWORK sau chiar sa imi creez un website personal pentru ... (vezi toată discuția)
Ce coduri trebuie sa activez pentru confectionare de bijuterii si diferite decoratiuni? vferi vferi Buna ziua, Pentru confectionarea de bijuterii si decoratiuni din diferite materiale ce coduri CAEN trebuie activate? In momentul de fata am activate ... (vezi toată discuția)