avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Parte vatamata in proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Parte vatamata in proces

Am fost citat ca parte vatamata intr-un proces care are loc la Constanta si ultima fraza din citatie spune ca "In caz de neprezentare nejustificata urmare a citarii ... o persoana poate fi adusa in fata instantei de judecata pe baza unui mandat de aducere". Va rog sa imi spuneti daca in acest caz prezenta mea e obligatorie, deoarece nu imi pot pemite o deplasare de la Sibiu la Constanta. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters315672 , utilizator 10:26, 5 Martie 2014
de mers la Constanta este gratis. Procedura se numeste "cu mandat de aducere " .
Returul este cu bilet la autocar, tren ...etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie chemare in instanta ca parte vatamata Marius4444 Marius4444 Buna ziua! In urma cu aproximativ 3 ani , am fost neindreptatit cu o cazare de pe olx la festivalul de muzica Neversea. I-am facut transfer bancar persoanei ... (vezi toată discuția)
Am primit a doua citatie ca martor an dosar civil Stefan 71 Stefan 71 Buna ziua am primit a doua citatie sa ma prezint ca martor, la prima nu am ajuns din motive financiare la a doua voi merge ,dar va antreb sa fi scapat de ... (vezi toată discuția)
Dilema: am fost numit ca martor, dar nu am fost prezent. primesc amenda daca sunt citat si nu ma prezint? shoby16fff shoby16fff un prieten m-a pus martor la un accident la care nu am participat normal eu am aflat mai tarziu. deocamdata nu am primit nimic acasa,dar in momentul in care ... (vezi toată discuția)