Buna ziua, mama mea se confrunta cu un domn daca il pot numii asa la o judecatorie din apropierea Bucurestiului de mai bine de 6 ani. A incercat prin luarea terenurilor, casei, masinii , oprire pe salariu sa isi recastige asa zisele pierderii suportate de dansul cand a chemat-o pe mama in instanta. Masina a vandut-o la licitatie cu o suma foarte mica comparativ cu pretul ei real si s-a dovedit ca a cumparat-o o cunostiinta de-a acestuia, cu casa lafel spera la o executare silita, cu terenul aceiasi poveste , l-a licitat la un pret infim. Mama i-a propus 500 de lei pe luna, mai mult decat oprea statul din salariu iar acesta nu a acceptat. Acum vrea sa ma cheme si pe mine in instanta si daca vezi doamne nu a putut obtine bani de la parintii mei sa imi faca mie oprire pe salariu X-( in conditiile in care el ar fi trebuit sa accepte suma de bani oferita. este posibil sa imi faca asta ?
Multumesc.
Daca mama dumneavoastra s-a imprumutat la un camatar si acesta ii face sicane, ar trebui sa stiti ca in Romania este interzisa camataria si puteti inteprinde demersurile legale.
Sa procedat corect?
pituna
in anul 2006 am imprumutat de la un camatar suma se 1500 e.datorita situatiei financiare nu am putut sai achit. am facut cu el un act de imprumut cu drept de ... (vezi toată discuția)