avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sa procedat corect?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sa procedat corect?

in anul 2006 am imprumutat de la un camatar suma se 1500 e.datorita situatiei financiare nu am putut sai achit. am facut cu el un act de imprumut cu drept de executare, dar in acel act nu am specifiat ce poate fi executat. dupa o perioada de timp camatarul a mers la un executor judecatoresc si mia luat un teren de 600 metri patrati. specific ca acel teren il aveam de la mama mea cu act de vanzare si intretinere mama mea este inca in viata, nu era intambulat si nici delimitat de vecini( vecini fiintd fratii mei) era doar o banala schita. as vrea sa va intreb daca executoru judecatoresc a procedat corect .
Cel mai recent răspuns: pituna , utilizator 07:59, 15 Iunie 2012
teoretic nu avea cum sa execute un teren neantabulat...dar ca sa alati trebuia sa faceti contestatie la executare....
in acea perioada nu eram in tara
nu este un motiv suficient...puteati angaja avocat care sa va reprezinte sau sa imputerniciti pe cineva...
acel teren sa vandut de catre executor in 2007, dar mama mea nu trebuia sa fie si ea intrebata sau sa dea o semnatura ceva. acum ce se mai poate face?
teoretic, daca terenul va apartinea, nu ...nu stiu cazul concret

Alte discuții în legătură

Putea fi executat un teren neintabulat? pituna pituna buna ziua!am facut un act notarial pentru un imprumut cu o camatareasa. si am girat cu o bucata de teren. nu am avut sai dau toti banii iar ea a mers la un ... (vezi toată discuția)
Sa procedat corect? giovana giovana in anul 2006 sora mea a imprumutat de la o persoana suma de 1500E si a facut un act prin notariat in care era specificat in caz ca nu restitue banii, actul era ... (vezi toată discuția)
Se poate intabula un teren in litigiu? giovana giovana un teren care este in litigiu poate fi intambulat, deci actualul propietar poate sal intambuleze?:O (vezi toată discuția)