avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Putea fi executat un teren neintabulat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Putea fi executat un teren neintabulat?

buna ziua!am facut un act notarial pentru un imprumut cu o camatareasa. si am girat cu o bucata de teren. nu am avut sai dau toti banii iar ea a mers la un executor si mia vandut terenul. precizez ca acea bucata de teren nu era intambulata nici lotizata sau luat dupa o banala mai precizez ca eu aveam acea bucata de teren cu act de vanzare cumparare si intretinere,persoana intretinuta este in viata. intrebare: 1. daca terenul nu era lotizat si intambulat putea fi executat.2 la.persoana intretinuta nu trebuia sa i se aduca la cunostinta despre executare, sau sa semneze un act ceva?
Cel mai recent răspuns: pituna , utilizator 17:59, 6 Iunie 2013
va rog imi raspunde si mie cineva va rog!!!
Contractul de întreţinere este în formă autentică?

Dacă nu, înseamnă că nu sunteţi proprietar iar executorul nu avea ce să vîndă.

Dacă da, atunci problema este discutabilă. Cînd a început executarea silită?
ma scuzati ce inseamna forma autentica?
executarea a fost in 2008.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa procedat corect? pituna pituna in anul 2006 am imprumutat de la un camatar suma se 1500 e.datorita situatiei financiare nu am putut sai achit. am facut cu el un act de imprumut cu drept de ... (vezi toată discuția)
Sa procedat corect? giovana giovana in anul 2006 sora mea a imprumutat de la o persoana suma de 1500E si a facut un act prin notariat in care era specificat in caz ca nu restitue banii, actul era ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare van_allen78 van_allen78 un contract de vanzare cumparare pe un teren intravilan cumparat in 1992 se poate autentifica acum? ideea e ca mama nu a mai mers la notar si nu a mai ... (vezi toată discuția)