avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... se poate intabula un teren in litigiu?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

se poate intabula un teren in litigiu?

un teren care este in litigiu poate fi intambulat, deci actualul propietar poate sal intambuleze?:O
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:10, 11 Ianuarie 2012
Un teren in litigiu nu poate sa fie intabulat atat timp cat nu se rezolva problemele lelate de litigiu: tehnice, juridice.
In urma unei sentinte civile se pot modifica partial sau total forma, dimensiuni, proprietari etc, depinde de caz.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2012
SC TOP SURVEY SRL, Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI
mama mea are act de vanzare cumparare si intretinere cu sora mea care este casatorita si are 2 copii. sora mea in anul 2011 a decedat .imobilele ce le detinea de la mama mea ( casa+teren) nu sant intambulate. mama mea a deschis proces pentru anularea contractului mai sus mentionat. mostenitorii decedatei vor sa intambuleze imobilile.pot intambula daca mama mea a deschis actiune de anulare a contractului?
buna seara !! imi mai da si mie cineva un raspuns?
giovana a scris:

mama mea a deschis proces pentru anularea contractului mai sus mentionat. mostenitorii decedatei vor sa intambuleze imobilile.pot intambula daca mama mea a deschis actiune de anulare a contractului?

Daca mama dumneavoastra vrea sa se asigure ca nu se va face intabularea acum, sa mearga la Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara si sa depuna acolo o adresa, o copie a actiunii in instanta din care sa reiasa litigiul si sa solicite ca o eventuala cerere de intabulare sa fie respinsa pana la rezolvarea problemei in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi vanduta o proprietate daca este deschis un proces? Arkadian84 Arkadian84 am un proces cu o persoana pentru o proprietate si ma intereseaza sa stiu daca legal poate sa vanda acel teren, si daca l-a vandut ce e de facut?? (vezi toată discuția)
Contract de superficie drstropmams drstropmams Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o consultatie pentru urmatoarea speta: sora mea a construit o casa pe un teren al tatalui meu. Terenul are cadastru si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intrebare : matusa mea a avut o fata care era sub ... viky56 viky56 Buna ziua, Intrebare : Matusa mea a avut o fata care era sub interdictie ce a decedat ulterior.. Au facut un contract de intretinere cu o familie pe o casa ... (vezi toată discuția)