ancag70 a spus:
Mentionez ca serviciul de profil din primarie, pe care l-am contactat, nu doreste sa se implice, sustinand ca hotararea Adunarii Generale este deasupra legii, dupa parerea respectivei functionare.
Nu, hotararile AGP, nu sunt deadupra legii, daca incalca o lege organica in vigoare.
Dar, e mai simplu si o practica uzuala a functionarilor de la aceasta primarie(S.3) sa arunce in spatele AGP, incalcarea legii si sa nu se implice.Care e rostul lor acolo, nici eu nu am inteles.
In casa mea EU sunt proprietar si nu pot sa hotarasca altii ce si cum sa fac,
atata timp cat nu produc un prejudiciu vecinilor. prin actiunile mele.
si-au schimbat caloriferele, instalandu-si unele mult mai mari si de diverse tipuri, iar in unele cazuri si
-au montat si calorifere suplimentare, prin balcoane. Acestia nu permit accesul in locuinta lor, dar nici nu au declarat tipul de calorifere noi si numarul acestora pe care le detin in prezent.
Dupa parerea mea, daca acesti proprietari nu permit accesul in apartament, tocmai pentru faptul ca nu sunt in regula, atunci nici dvs. nu aveti obligatia de a va supune majoritatii.
Cum ei si-au facut modificarile cum au vrut, fara sa tina cont de prejudiciul facut la plata in comun, nu acceptati "majoritatea" decat daca lucrurile se fac corect.
La urma urmei, aveti un contract de cumparare si montare a repartitoarelor, legale si autorizate, deci cei 15 contorizati, puteti sa faceti contract cu o firma sa va calculeze sumele de plata in functie de consum. Daunele pe care le cer firma de calcul in instanta, sa le plateasca numai "majoritatea"care a votat, sa vedeti ca nu le va conveni ! Dar asa e corect.
Ar mai fi solutia instantei, sunteti 15, adunati probe si martori .
Din 44, 23 sunt majoritatea, va asigur ca din acestia , cel putin 6-7 nu stiu despre ce este vorba, sunt "aburiti" si folositi de ceilalti.