avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incasare despagubire morala - proces penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incasare despagubire morala - proces penal

Buna ziua! As dori o parere avizata referitoare la urmatoarea situatie: in urma unui proces penal, cu hotarare definitiva la data de 22.02.2010, am obtinut o despagubire morala pe care as vrea sa o incasez. Avand in vedere ca au trecut mai mult de 3 ani de la data hotararii se mai poate pune in aplicare sau s-a prescris? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Despagubiri obtinute in proces penal alin_calin9 alin_calin9 Buna ziua. Un urma unui proces penal de vatamare corporala, am castigat la fond dreptul la despagubiri materiale (financiare), prin sentinta definitiva. Nu ... (vezi toată discuția)
Prescripție acțiune în raspundere civila delictuala andreeaandreea andreeaandreea Buna. As avea o intrebare! Mama mea in 13.08.2010 a suferit un accident de mașină,vinovatul de producerii accidentului fiind celălat sofer,mama fiind ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta civila, anulare act Iona35 Iona35 In anul 2005 mama a vandut, impreuna cu tatal meu, un contract de vanzare cumparare de mana pentru un teren extravilan. Pentru ca nu s-a putut perfecta ... (vezi toată discuția)