avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... penalizari locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

penalizari locatari

asociatia de locatari stabileste prin adunarea generala penalizari pentru diferite abateri ale locatarilor- galagie dupa o anumita ora, parcare in locuri nepermise, lasat gunoiul pe alei, etc.
se pot aplica aceste penalizari, imi puteti da un temei legal?
cu stima,
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 19:58, 6 Martie 2014
Asociatia de locatari nu poate da amenzi sau sanctiona pe cineva exceptie facand penalitatile pentru intarzierea cheltuielilor pe care le poate stabili in rest este treaba Politiei locale sau nationale in functie de abateri .

Art. 26. - Daca o hotarare a adunarii generale este contrara legii, statutului sau acordului de asociere a asociatiei de proprietari ori este de natura sa produca daune intereselor proprietarilor, acestia pot ataca in justitie respectiva hotarare, in termen de 45 de zile de la adoptarea acesteia. Actionarea in justitie nu intrerupe executarea hotararii decat in cazul in care instanta dispune suspendarea acesteia.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Follow us: Avocatnetro on Facebook

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare pana in 1 martie andrreyutz andrreyutz daca am hotararea irevocabilă pana in 1 martie pot sa iau toti bani sau in rate ? atasez Aceasta prevedere se aplica doar pentru actele administrative ... (vezi toată discuția)
Executare silita asociatie de proprietari popem popem Asociatia de proprietari este executata silit pentru neplata utilitatilor , va rog sa imi spuneti daca era obligata sa anunte si membri proprietari despre ... (vezi toată discuția)
Asociatie de propietari mnmgfd mnmgfd Va rog sa imi spuneti daca in cazul unei asociatii de propietari, locatarii care nu doresc sa achite Fondul special creat pentru acoperirea fraudei facuta de ... (vezi toată discuția)