avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Urgent - cetatean roman de negasit in Elvetia
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Urgent - cetatean roman de negasit in Elvetia

buna ziua , as dori si eu niste informatii, sotul meu este plecat in geneva de cateva zile, ultima data cand am vb mia zis ca sa astept 10 minute ca este un control pt a fii legitimat, din cate stiu nu a facut nimic, este posibil sa fie arestat , din acel moment are telefonul inchis:(:(
este posibil absolut orice. poate i s-a facut rau etc. luati legatura cu politia daca suspectati ceva in sensul descris de Dvs
Puteti lua legatura telefonic/ telegrafic - fax/ e.mail cu ambasada romana, furnizand datele personale si datele pe care le cunoasteti despre plecarea sotului dvs. (delegatie, turist, afaceri personale, etc.).
Va puteti adresa Ministerului de externe roman din Bucuresti pentru date legate de adresa, telefon, fax, e.mail ale ambasadei/ consulatului din Geneva.
Incercati si la reteaua de telefonie mobila la care are abonament telefonic sotul dvs. pentru a afla eventuale date legate de localizarea telefonului.
Buna ziua,

Incercat sa luati legatura cu Consulatul roman de la Geneva, este posibil ca ei sa poate au iei mai multe informatii. [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa ma intorc in tara? monamaria monamaria buna ziua As dori, daca e posibil sa aflu cum se poate intoarce un cetatean roman in tara in cazul in care i-au fost furate actele si nu are bani sa ... (vezi toată discuția)
Plangere penala in strainatate ALIP ALIP Ca cetatean roman stabilit in strainante am un caz in care ma gandesc sa depun o plangere penala contra altui cetatean roman, angajat al statului roman ... (vezi toată discuția)
Dreptul la pensie georgana georgana Buna seara, As avea rugamintea sa ma indrumati si pe mine daca ati mai avut cazuri asemanatoare Din anul 1994-2001 am lucrat pe teritoriul Ciprului mai exact ... (vezi toată discuția)