avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Scutire de impozit pe salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Scutire de impozit pe salariu

Aș vrea să știu dacă o persoana bolnava de ciroză hepatica, diabet tip II insulinonecesitant și tiroidită autoimuna poate fi scutită de impozitul pe salariu.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:55, 6 Martie 2014
Sunt scutiti pe veniturile realizate din salarii numai persoanele cu handicap grav sau accentuat.
Beneficiaza de facilitatea scutirii impozitului aferent drepturi salariale persoane care dovedeste ca detine decizie/certificat de incadrare in grad de handicap grav sau accentuat,in temeiul disp codului fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Handicap gradul 2 narianion42 narianion42 persoanele cu handicap de gradul 2 sunt scutite de impozit pe terenurile extravilane? (vezi toată discuția)
Litigii de munca giura carla giura carla este legal ca unei persoane incadrata in cimpul muncii cu grad de handicap 2 si in concediu medical de drept sa i se impoziteze salariul daca nu depaseste 1000 ... (vezi toată discuția)
Impozit persoana cu handicap iustinian 13 iustinian 13 As dorii sa stiu daca o persoana cu handicap grav - tatal meu, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe casa, terenul aferent casei si teren arabil in ... (vezi toată discuția)