avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa rdio/tv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa rdio/tv

Imi cer scuze daca reiau un subiect deja discutat, dar nu sunt foarte lamurit.

Speta este Radiodifuziunea m-a dat in judecata pentru neplata abonamentului in perioada aprilie 2011-iunie 2012. Am facut intampinare si mi s-a respins deoarece nu am facut dovada nedetinerii unui aparat de radio si pentru ca nu am facut cerere de neplata a taxei. Voi face recurs si voi incerca sa dovedesc ca nu detin aparatura de radio/tv.

O alta intrebare ar fi daca pot sa fac o cerere de scutire de plata radio/tv si daca da, unde?

multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:13, 7 Martie 2014
raul_stef a scris:
O alta intrebare ar fi daca pot sa fac o cerere de scutire de plata radio/tv si daca da, unde?

Daca taxa radio-tv va vine pe factura enel, atunci cererea o faceti la enel, la relatii cu publicul (trebuie sa stati la coada, rand, este aglomerat).

Daca taxa radio-tv nu va vine pe factura enel, atunci cererea o faceti la radio si la Tv. In acest caz, puteti sa conversati cu ei pe telefon si cererea sa o dati pe enail si apoi cu posta in original (sunt cooperanti).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio este obligatorie pt apartamentele la care nu locuieste nimeni? Marius Nou Marius Nou Buna ziua! Detin un apartament la care nu mai locuiesc de mai mulţi ani si am instiintat furnizorul de energie electrica de acest lucru pentru a fi scutiti ... (vezi toată discuția)
Abonamentul radio - tv este obligatoriu la toate proprietatile imobiliare? coldman coldman Am o casa in proprietate in alt judet fata de adresa din buletin,platesc impozit ,apa ,curent atat cat consum in scurtele vizite pe acolo,am facut o cerere la ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv pe factura enel ianuarie_201173 ianuarie_201173 Buna ziua, In cazul in care sunt abonat al unei societati de CATV (RDS-RCS) si detin numai TV nu si Radio, mai sunt obligat sa platesc abonamentul Radio TV ... (vezi toată discuția)