avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovarea personalului din sistemul bugetar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovarea personalului din sistemul bugetar

as vrea sa stiu si eu ce vechime este necesara pentru a putea trece de la economist treapta a III a la economist treapta a 2 -a. conform carei legi?
mentionez ca lucrez intro institutie bugetara si in statul de functii este aprobata treapta a 2a
va multumesc

Alte discuții în legătură

Lucrez intro institutie publica si as vrea sa stiu cristiano cristiano am fost incadrat pe postul de economist treapta a 3 a ,vreau sa stiu daca este vreo lege data in anul 2009 ce reglementeaza trecrea pe post superior(adica ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului de ajutor analist programator in economist 9999gabriela7777 9999gabriela7777 Mentionez ca lucrez intr-un spital judetean ca ajutor analist programator I A . Sunt absolventa a unui liceu de informatica , promotia 1982 si sunt licentiata ... (vezi toată discuția)
Transformare post?promovare? michelina1971 michelina1971 Buna ziua, vreau si eu un raspuns competent pentru problema mea. Sunt asistent medical principal -statistician, incadrata in serviciul de statistica si ... (vezi toată discuția)