avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transformarea postului de ajutor analist programator ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transformarea postului de ajutor analist programator in economist

Mentionez ca lucrez intr-un spital judetean ca ajutor analist programator I A . Sunt absolventa a unui liceu de informatica , promotia 1982 si sunt licentiata a facultatii de Management Financiar - Contabil. In plus am studii postuniversitare de masterat - Metode si tehnici in managementul si marketingul integrarii europene. Va rog , imi poate spune cineva in ce conditii si conform carei legi pot face trecerea pe post de economist ?
Cel mai recent răspuns: 9999gabriela7777 , utilizator 14:53, 14 Iulie 2014
Postul de analist programator nu are cum sa se transforme in economist. Singura posibilitate pe care o vad este sa concurati pentru un post de economist.
Va multumesc pentru raspuns. Tinand cont de specializarea terminata voi fi nevoita sa trec pe un post de economist debutant sau pot trece pe un post de economist II ? Mentionez ca toti anii in care am aplicat ca analist programator am lucrat si lucrari cu aplicabilitate in domeniul financiar - contabilitate.
Neavand vechime in specialitatea postului de economist, veti candida pentru un post de economist debutant. Spitalul, fiind institutie bugetara, veti promova conform Art. 26(5) din Legea 284/2010
privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice
Promovarea in grade sau trepte profesionale imediat superioare se face din 3 in 3 ani, in functie de performantele profesionale individuale, apreciate cu calificativul "foarte bine", cel putin de doua ori in ultimii 3 ani, de catre comisia desemnata prin dispozitie a ordonatorului de credite bugetare, din care fac parte sindicatele sau, dupa caz, reprezentantii salariatilor.

Daca exista un statut propriu in sistemul sanitar, atunci se aplica acela.
Multumesc mult pentru raspunsuri si timpul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii necesare meseriei de economist elenateodora elenateodora Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Matematica fiind licentiata in Matematica, in prezent urmez cursurile de master, specializarea Management Financiar ... (vezi toată discuția)
Ce master as putea face? ionut921 ionut921 Buna ziua. Daca am terminat facultatea de administratie publica ce master as putea face? M-am gandit sa fac unul in contabilitate.M-ar ajuta sa ocup un post de ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe post Aurelia Tanase Aurelia Tanase Buna ziua Ma numesc Aurelia Tanase si am urmatoarea pregatire profesionala: - licentiat in stiinte economice, specializarea contabilitate si informatica ... (vezi toată discuția)