avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dosar cesionat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dosar cesionat

buna ziua, as dori sa aflu daca in cazul in care am o datorie la o banca iar dosarul a fost cesionat catre o firma de recuperare, inseamna ca datoria fata de banca a fost stearsa si apar cu o datorie fata de firma de recuperare? nu stiu cat de bine m-am exprimat dar sper sa ma puteti intelege si sa ma ajutati cu un raspuns...
Buna ziua.
Obs.dvs.este intemeiata numai teoretic.Daca o sa consultati cateva spete reale o sa constatati ca fata de creanta bancii, suma pretinsa de firma de recuperare este net superioara si nu se dau niciun fel de explicatii.Raspunsul unanim este:Contestatie la executare.In plus se vor adauga ulterior si cheltuielile de executare.
Ultima modificare: Duminică, 9 Martie 2014
nicolauviorel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sold neplatit cmgroup_08 cmgroup_08 Va rog sa imi explicati urmatoarea situatie : card de credit neplatit, in 31.05.2016 banca actualizeaza informatiile la biroul de credit si transmite : \" sold ... (vezi toată discuția)
Cesionarea creantei bancare andresclaudia andresclaudia am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)
Cerere biroul de credite ContSters215676 ContSters215676 Buna seara Un prieten are o datorie prescrisa insa doreste sa faca o cerere catre Biroul de credite si sa solicite confirmarea daca mai este inregistrat acolo ... (vezi toată discuția)