avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare fundatie umanitara
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare fundatie umanitara

am un copil cu probleme.in ajutorul lui si a altor copii din zona zona as vrea sa deschid o fundatie umanitara.m-ar interesa modalitatea de infiintare precum partea de finantare si daca se dau fonduri europene pt asa ceva.......
Puteti infiinta o asociatie nonprofit este mai facil din punct de vedere al patrimoniului ce tb afectat,cu fondurile europene este greu de crezut ca ve-ti putea accesa dar sunt posibile eventuale sponsorizari,donatii etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie sau firma? iulica2011 iulica2011 Exista vreun tip de asociatie in care profitul realizat poate fi distribuit membrilor,sau pentru asta este necesar sa infiintezi o firma? Va multumesc!!! (vezi toată discuția)
Asociatie pentru medici RexCry RexCry Sa zicem ca 5 medici intemeiaza o asociatie pentru ajutorarea medicilor sau ceva in genul asta. Din punct de vedere legal au voie sa se finanteze pe ei insusi ... (vezi toată discuția)
Fonduri posdru florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, As vrea sa infiintez o asociatie pentru deschiderea unui centru de limbi straine si informatica pentru copii dintr-o zona rurala. Fiind start-up, ... (vezi toată discuția)