avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procese
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procese

buna ziua
va impartasesc problema mea
in anul 2009 am imprumutat 4 persoane cu o suma de bani un tata si 3fii acestia avind sami vinda o casa de locuit dar neavind pregatite actele am facut la notar antecontract de vinzare cump.ca in circa 5 luni sa ne prezentam sa facem contractu de vinzare cump.
acum cei 4 au fugit
am urmat procedurile legale chemarea la notar si apoi chemarea in judecata a celor 4.
in 2011 am cistigat hotarire ca cei 4 sami restituie suma dubla...conform antecontractului de vinzare.
am facut dosar la executor am achitat tot si mia dat casa lor la jumatate din suma cu certificat de adjudecatar
am inscriso la cartea funciara pe numele meu si la primarie mai ramine cealalta care trebuie recuperata de la cei 4
unul dintre copii a facut cerere la instanta pretentii fond in 2012 dar nu sa prezentat nimeni si sa suspendat neachitindu-se taxa de timbru anul acesta 2014 mia venit citatie la acel dosar din 2012 se pare ca lau pus din nou pe rol..el cere anularea hotarirei de judecata si a dosarului de executare pe motiv ca ca sau facut greseli in dosarul de executare ,executorul a urmat totul ca la carte si zice ca nu e nici o greseala ce se poate intimpla?am cheltuit cu aceste dosare peste 50mi lei noi va rog datimi un raspuns
trebuie sa ma tem de ceva?se pot anula hotiririle ramase definitive si irevocabile?#-acei 3 au domiciliul pe sibiu iar eu in vilcea deci casa e in vilcea o au mostenire de la mama lor.spun ca nui putea executa din judetul vilcea ca ei apartin de alba iulia si trebuia depus dosarul la sibiu...
numai 1 dintre copii are domiciliul la vilcea ....stima pt raspuns
.

Alte discuții în legătură

Cum pot sa-mi iau permisul? cristi1993 cristi1993 salut am si eu o problema ... in 2014 luna ianuarie am cumparat o masina inmatriculata in bulgaria era prima matriculare in februarie 2014 pe 16 am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis felix10 felix10 buna va cer o informatie in anu 2007 am fost condamnat la 2 ani de puscarie cu executare pentru conducere fara permis beat si accident miam executat pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Un sfat bun sandu milica sandu milica buna ziua daca executorul nu poate sa ia minorul cu forta eu pot sa chem asistenti sociali sau protectia copilului pt ma ajuta sal iau de acolo.copilul stie ... (vezi toată discuția)