buna va cer o informatie in anu 2007 am fost condamnat la 2 ani de puscarie cu executare pentru conducere fara permis beat si accident miam executat pedeapsa si acum in 05.06.2012 am facuto iarasi am condus beat fara permis asi putea avea vreo sansa sa scap fara puscarie cu loc de munca sau cu suspendare va rog cei in masura raspundetim va multumesc pentru timpu dv
va rog cu respect datimi mai multe detalii o sa va scriu si ieu mai multe in anul 2005 am baut la un bar si mam dus cu masina acasa pe drum politia ma oprit dosar penal etc am primit 2 ani cu suspendare sa ma prezint in fiecare luna sa semnez dar am plecat in franta si am cazut acolo la 2 ani de puscarie asta in 2007 intre tima mia redeschis dosaru din tara si mia dat 2 ani cu puscarie mia revocat pedeapsa cu suspendare si mia dat 2ani cu puscarie in 2009 ma liberat dm liberat din franta si am fost trimis aici in tara sami execut datoria fata de tara am liberat in 2010 si acum in 2012 in martie am baut 4 beri si mam dus sa cumpar paine 300 metri cu masina si ma oprit politia ghinionu meu am avut o alcolemie de 0.87/am dat sange am colaborat cu politia am fost dus la procuror in septembrie anu curent si acuma astept sami fac datoria fata de tara ce ziceti ce sansa asi avea scap cu suspendare la loc de munca sau fac puscarie la cat sa ma astept mai mult de un an avand in vedere caci miam recunoscut fapta am colaborat cu polititia va rog cei in masura datimi sfaturi zicetimi idei am 3 copii mionori au nevoie de mine nu vreau sa plateasca ei ptr greseala mea scrietimi va rog