avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cum ma prins politia sub influenta alcoolului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cum ma prins politia sub influenta alcoolului

am venit de la mine de acasa si ma duceam la prietenul meu sa vedem meciul impreuna cu tatal lui,la 200 de metri de casa am facut explozie la roata din fata. neavand timp sa repar avaria la masina am tras maina cat mai pe dreapta,dar nu era pusa corespunzator ,ingreuna circulatia si bloca cateva masini care erau parcate pe dreapta, am lasat masina pe avari si am plecat sa vedem meciul care a inceput la 20:30 am baut pana pe la 12 ,iar apoi miam adus aminte ca am masina parcata neregulamentar si este pe avari si am decis sa ma duc sa fac pana la masina si sa o trag intrun loc in care sa nu ingreuneze circulatia, dupa ce am rezolvat pana am mers circa 20 m dupa care am fost oprit de catre agenti de politie.miau cerut actele apoi am mers cu ei la un echipaj care avea alcoolotest. mia iesit 0,63 apoi am facut probele de sange , care cred ca o sami iasa peste 1,2.la politie af scris o declaratiie dupa cum au vrut agenti constatatori ,pt ca nu mau lasat sa scriu ce vreau eu, ce pedeapsa credeti ca o sami dea.o sami anuleze permisul sau o sa mil suspende pe maximul.agenti constatatori stiu ca am facut pana , pt ca ei mau urmarit din momentul in care faceam pana la masina,va multumesc.
Buna ziua.Fapta comisa de tine este destul de grava, nu are importanta distanta pe care ai condus .In opinia mea ar fi bine sa-ti angajaezi un avocat care sa studieze dosarul si sa-ti asigure apararea.
Se vor efectua acte de cercetare sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere in stare de ebrietate.PE cale de consecinta, este angajata raspunderea penala a dvs , trebuind sa va supuneti rigorilor legii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie de 0.63 in aerul expirat ionuts1982 ionuts1982 am facut explozie la 300 m de domiciliul in care trebuia sa merg sa vad meciul dintre craiova si o alta echipa.am lasat masina pe avari cat mai in dreapta dar ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala amy2008 amy2008 buna seara ,sotul meu a fost sanctionat cu amenda contraventionala in val de 3600lei si cu avertisment pt. savarsirea fartelor prevazute de art.101 din1 ... (vezi toată discuția)
Daca nu mi s-a ridicat masina si nici nu am primit vreo hartie la mana e posibil sa imi vina o amenda acasa? utilizaor alexandra utilizaor alexandra buna ziua azi am fost pusa in urmatoarea situatie: am parcat regulamentar (in sensul ca nu era nici un semn in locul respectiv de stationare sau oprire ... (vezi toată discuția)