avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Imputare diferenta pret medicamente compensate ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Imputare diferenta pret medicamente compensate medicului de familie

Buna seara,

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: un medic de familie care a eliberat medicamente compensate unui pacient pensionar, conform procentului de compensare pentru persoanele cu venituri mai mici de 700 lei/luna, bazandu-se pe declaratia pe propria raspundere a acestei persoane ca nu are alte surse de venit.
Ulterior, CNAS descopera ca pensionarul respectiv obtinea venituri din chirii.
CNAS ii imputa medicului de familie diferenta de pret pentru medicamentele compensate eliberate.
Cum se poate apara medicul de familie fata de imputarea sumei de catre CNAS?

Alte discuții în legătură

Legislatie eliberare medicamente compensate elenamm elenamm Buna ziua! Am o situatie in familie pentru care incerc sa gasesc o solutie. Mama mea are o pensie de 560 ron /luna si beneficieaza de medicamente compensate ... (vezi toată discuția)
Notificare cnas recuperare sume necuvenite StefanL61 StefanL61 In 8 februarie 2017 am primit de la CNAS o notificare pentru returnarea unor sume intrucat as fi beneficiat necuvenit de prevederile Programului pentru ... (vezi toată discuția)
Pensie boala dritaS dritaS sunt pensionar boala cu o pensie de 394 ron iar la eliberarea unei retete compensate mi sa spus ca nu pot beneficia de compensare conf listei B cu pensie sub ... (vezi toată discuția)