avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Judecare pentru neplata salariilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Judecare pentru neplata salariilor

Buna seara,am o problema juridica si am nevoie de dumneavoastra.Acum un an si ceva am dat in judecata o firma care nu mi-a platit salariile,judecatoarea a pus un expert contabil sa analizeze actele contabile,a luat amenda pana acum de doua ori a cate 500 de ron si nu a prezentat nici un document.Problema este ca am auzit ca respectivul patron a vandut firma cu angajamente cu tot.Intrebarea mea este daca se poate asa ceva si ce mai pot face eu?
Va rog din suflet,astept cu nerabdare raspuns.
Cel mai recent răspuns: alinamariananistor , utilizator 21:14, 11 Ianuarie 2018
Solicitati instantei de judecata sa emita o adresa catre Reg.Comertului prin care sa se mentioneze daca societatea si-a schimbat sau nu asociatii si care este sediul social actual.
La infatisarea de saptamana trecuta judecatorul a hotarat amanare: PENTRU CA RECLAMANTUL SA DEPUNA DOCUMENTELE NECESARE EFECTUARII EXPERTIZEI .Precizez ca eu nu am acte originale fiindca le-am predat administratorului firmei in prezenta a doi martori,dar am facut copii si sunt la dosar la tribunal,dar mi se cer originalele de catre completul de judecata,fiindca firma cu care ma judec spune ca nu am predat originalele.A fost controlat de ITM,si conform procesului verbal a fost gasit in regula(inteleg ca a prezentat documentele originale).A depus la dosar state de plata iar eu am constat ca sunt semnaturi false in dreptul a cel putin trei angajati,iar in dreptul meu-in loc de semnatura mea a scris ca am ridicat salariile cu cardul bancar,neadevarat fiindca nu am avut card la acesta firma.Ce mai pot face in acest caz?
Ultima modificare: Duminică, 16 Martie 2014
ana-cer, moderator
Puteti solicita instantei de judecata inscrierea in fals a acelor state de plata.
Pot sa fac plangere la ITM Bucuresti in legatura cu controlul care a avut loc la firma cu care ma judec de catre ITM Craiova luand in considerare ca nu avea cum sa justifice ca a platit salariile angajatilor de aceea am si observat ca a facut semnaturi false pe statele de plata.Ma puteti indruma unde as putea sa fac plangere?
Nu la ITM Bucuresti , ci la Inspectia Muncii - for superior ITM-ului.

Puteti transmite petitia dumneavoastra catre Inspectia Muncii prin
Email: comunicare@inspectiamuncii.ro
Fax: (021) 302 70 64
Posta: Str. Matei Voievod nr. 14, sector 2, Bucuresti, 021451

Alte discuții în legătură

Falsificarea semnaturii angajatului de catre angajator motanufelix motanufelix Salutare tutror Am incheiat un contract de munca cu o firma al carei administrator imi era si prieten la momentul respectiv, motiv pentru care am si acceptat ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca Nina1 Nina1 Angajatorul a completat si semnat in numele meu cererea de demisie pe care a anexat-o la cererea de incetare a CIM.In prealabil a completat si semnat in numele ... (vezi toată discuția)
Plangere penala Ioana -NL Ioana -NL Buna ziua, Va rog frumos am nevoie de sfat . Am formulat plangere penala impotriva administratorului societatii deoarece m-am trezit intr-o buna zi cu ... (vezi toată discuția)