avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... calitatea de coasigurat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

calitatea de coasigurat

sunt casatorit de un an si sotia mea este casnica iar eu lucrez cu contract de munca.cum poate beneficia sotia mea de servicii medicale gratuite?
Cel mai recent răspuns: kingalavi , utilizator 23:58, 27 Septembrie 2011
Am preluat o contabilitate, iar domeniul coasigurarilor imi este neclar. Vad in programul de contabilitate ca unii angajati au persoane in intretinere: sot/sotie si copii. Intrebarea mea este: aceste persoane aflate in intretinere sunt automat si coasigurate?

Un angajat are sotia si copilul (22 ani, la facultate, fara venituri) in intretinere. Care din acestia vor fi trecuti in declaratia fiscala D112, stiind ca in aceasta declaratie nu este rubrica si pentru copii?

Va multumesc!
Buna seara, as avea si eu o intrebare. Eu sunt in maternitate, sunt asigura, problema ar fi ca sotul meu care nu lucreaza de un an, si nu are platit CAS, s-ar putea ca el sa beneficieze de servicii medicale gratuite?Ar putea fi coasiguratul meu atata timp cat eu sunt in maternitate???sau acest lucru nu este posibil doar daca as lucra???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)
Doresc să o iau pe mama că coasigurat, ea nu înregistrează ... Motani Motani Doresc să o iau pe mama că coasigurat,ea nu înregistrează niciun venit în momentul de față ,dar are pe numele ei un apartament,o garsoniera și o ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala kiyosaki kiyosaki Eu sunt angajat. Sotia nu lucreaza si vrea sa beneficieze de servicii medicale. Care sunt caile de a beneficia de servicii medicale in calitate de asigurat? (vezi toată discuția)