avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Supliment de insertie dupa 1 an
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Supliment de insertie dupa 1 an

Buna seara,
Am nascut pe 12.09.2012 si am ales sa stau 2 ani in ccc. Daca doresc sa ma intorc acum la munca (copilul are 1 an jumate), beneficiez de supliment de insertie?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 08:16, 8 Martie 2014
Da, puteti primi stimulentul de insertie pentru cele 6 luni care au ramas pana la implinirea a 2 ani de catre copil.Pentru a beneficia de acesta trebuie sa mergeti la Primarie cu dovada ca ati reluat activitatea(decizie de incetare a suspendarii CIM) si sa solicitati suspendarea indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC) si sa completati cererea pentru stimulentul de insertie.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului Rusu_Mihaela_91 Rusu_Mihaela_91 Buna ziua.am o intrebare,pe 10.08.2014 copilul meu face 1anisor si vreau sa ma intorc la munca,mentionez ca acum 1 an cand am depus dosarul am ales sa stau ... (vezi toată discuția)
Ccc sau stimulent de insertie? hgabi hgabi Daca vreau sa ma intorc la serviciu , desi sunt in CCC, am inteles ca pot beneficia de un stimulent de insertie in munca inainte de implinirea varstei de 1 an, ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie sara-alina sara-alina Buna seara.Fetita mea implineste 2ani pe 02.08.2015,am ales sa stau 2ani CCC, as vrea sa ma intorc la munca mai devreme,si as vrea sa stiu daca se mai acorda ... (vezi toată discuția)