avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nu gasesc Propietarul auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nu gasesc Propietarul auto

In urma cu 2 luni am cumparat o masina de la un intermediar (posibil a 3 mana),am facut cu el contract de vanzare -cumparare ,dar acum doresc sa inmatriculez masina pe numele meu ,el nu are datele propietarului din carte si cel care ia vadut masina lui (nr 2)nu raspunde la Tf.Cum pot sa iau legatura cu propietarul ?
Daca circul cu masina asa sunt pasibil de amenda daca sunt oprit in trafic.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:15, 9 Martie 2014
In baza datelor de identificare din cartea masinii vedeti adresa proprietarului si incercati contactarea directa cu acesta
Din actele autoturismului (certificat de inmatriculare, carte de identitate a vehiculului) rezulta numele si adresa persoanei pe numele careia este inmatriculat autoturismul. Luati legatura cu respectiva persoana si incheiati un contract de vanzare-cumparare cu proprietarul din acte al autoturismului.
Nu cred ca ati cumparat un autoturism fara sa cereti si sa primiti actele acestuia. Daca da, problema se complica.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere auto pe numele parintilor TTi TTi Din cauza scumpirii rca-ului sunt nevoit sa-mi trec masina pe numele unui parinte(am sub 30 de ani). Un mecanic mi-a spus ca datorita faptului ca transcrierea ... (vezi toată discuția)
Plata impozit auto iofcea_nicu iofcea_nicu in urma cu 4 ani am vandut un autoturism si pe baza contractului de vanzare cumparare am radiat autoturismul de la Circa fiscala pentru a nu mai plati impozit ... (vezi toată discuția)
Recuperare talon anbo anbo Buna ziua! sunt un utilizator nou, am o problema cu masina pe care am cumparat-o anul trecut de la un intermediar. Nu am stiut ( si e adevarat ca nici nu am ... (vezi toată discuția)