avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legea amnistiei saptamana viitoare in parlament?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Legea amnistiei saptamana viitoare in parlament?

Ce spuneti intra legea amnistiei saptamana care vine in parlament?
Cel mai recent răspuns: oltul , utilizator 17:06, 29 Martie 2014
Am vazut la tv ca saptamna viitoare intrra amnistia in dezbatere ce spuneti exista vreo sansa sa se adopte de data asta?
Daca asa a spus la TV asa o fi.

Ramane de vazut ce se va intampla intrucat se poate si sa se respinga.
parerea mea este ca daca intra la vot va fi aprobat...guvernul (usd,udmr) are majoritate si cred ca vor vota pentru amnistie si ppdd....intrebarea e daca intra la vot sau nu
[ link extern ]
ce este motiunea simpla?
nu inteleg de ce nu s au prezentat guvernul,de ce amana dezbaterea? asteapta momentul potrivit? de ce pnl-ul trebuie sa faca primul pas?
Nu vrea presedintele Basescu in acest moment si aici este problema de baza.

Este un subiect foarte delicat.

Alte discuții în legătură

Amnistia cosminaa cosminaa Ce se mai aude? intra sau nu gratierea si amnistia pe ordinea de zi?sunt sanse sa se aprobe daca acum exista alinata USD? Au majoritate in parlament?? (vezi toată discuția)
Amnistie gratiere oltul oltul stie cineva ceva noutati despre legea amnistiei? era vorba ca reunesc la sedinta cei de la ministerul justitiei,ICCJ si comisia juridica IERI pentru ... (vezi toată discuția)
Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)