avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AMNISTIE GRATIERE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AMNISTIE GRATIERE

stie cineva ceva noutati despre legea amnistiei? era vorba ca reunesc la sedinta cei de la ministerul justitiei,ICCJ si comisia juridica IERI pentru dezbateri,dar nu am gasit nimic.....si ca asteapta raportul de la min.justitiei
Cel mai recent răspuns: oltul , utilizator 09:08, 18 Martie 2014
Dar de unde stiti ca trebuia sa aiba sedinta ieri in legatura cu amnistia ca nu au anuntat nimik la tv? Va ro sami spuneti si mie amanuntele mai intereseaza tot ce are legatura cu amnistia . Va multimesk!
am vazut la televizor saptamana trecuta,dar si cand Crin a cerut sa fie supusa votului si sa fie respinsa cei de la psd au blocat,au zis ca nu au mandate de la sefi si au primit o amanare de o saptaman dar a trecut si aia...nu mai stiu ce e....
Aha va multumesc pt ras dvs.. Sa speram ca intra maine la vot . Ce spuneti sar putea.?
uitati-va pe blog la alina goghiu deputat pnl cica a ceru in comisia jurdica sa se repuan la vot pe ordinea de zi dar parerea mea este ca inca nu e momentul,speram de paste doamne ajuta si eu sunt interesta de acest subiect rog pe toti dupa acest forum care sunt interesati sa publice toti ce stiu
a fost din nou sarita.
oricum parerea majoritatii este ca sunt alte proiecte mult mai importante.

Alte discuții în legătură

Amnistie si gratiere Gabriela Mihai Gabriela Mihai :offtopic: Pentru ca deocamdata nu a aparut nimic nou si, pentru ca sunt multe topicuri de genul acesta, propun ca fiecare sa scrie aici ce afla sau sa intrebe ... (vezi toată discuția)
Legea amnistiei saptamana viitoare in parlament? Radhika Radhika Ce spuneti intra legea amnistiei saptamana care vine in parlament? (vezi toată discuția)
Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)