avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare drepturi succesorale - drept de suita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare drepturi succesorale - drept de suita

Buna seara !

As dori sa stiu daca in urma vanzarii drepturilor succesorale , am pierdut si dreptul de suita ( in legea legea 285 / 2004 scrie ca acest drept nu poate face obiectul vreunei renuntari sau instrainari )

Multumesc

Alte discuții în legătură

Vanzare drepturi succesorale irayysa irayysa Buna ziua ! As dori sa stiu daca in urma vanzarii drepturilor succesorale , am pierdut si dreptul de suita ( in legea legea 285 / 2004 scrie ca acest ... (vezi toată discuția)
Plata concedu medical diagnostic tbc (contract de munca si drepturi de autor) AdelinaLaura AdelinaLaura Buna ziua, De curand am fost diagnostica cu TBC pulmonar. Voi urma o perioada de tratament spitalizat si ambulatoriu, in totalul a 6 luni ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihnă vulpys vulpys Bună ziua. As dori sa îmi iau concediu de odihna în luna septembrie însă angajatorul nu e de acord pe motiv ca sunt angajat din luna mai.As dori doar 7 ... (vezi toată discuția)