avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Modalitate de acordare termene de judecata ??
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Modalitate de acordare termene de judecata ??

Buna ziua
Am si eu urmatuarea nelamurire , intr-un proces care a durat ceva timp vreo 5 ani dupa multe amanari instanat se pronunta asupra unui ajutor public judiciar in anul 2013, se fac o multime de obiectiuni la expertiaza facuta .. se da in final o pronuntare asupra cereri ... dar instanta isi aduce aminte dupa un an (2014) ca mai are sa faca o modificare asupra ajutorului public si revine cu o alta opinie .
Si pt a fii in ton una dintre parti solicita niste copii xerox din caietul grefierului ...si instanta da un nou termen fara citarea partilor si se pronunta ...
intrebarea mea este daca sunt corecte si legale aceste aspecte va rog indicati eventualel art legale si eventuale exemple din practica .

Cel mai recent răspuns: victor sorin , utilizator 18:04, 12 Martie 2014
Va trebui sa ne spuneti despre ce fel de modificare a cererii de ajutor public este vorba daca vreti sa va ajutam ca nu putem merge pe ghicite.
Multumesc pt raspuns am sa incerc sa detaliez :
in decembrie 2012 formulez cererea de ajutor ,in ian 2013 se admite cererea de ajutor public , in februarie 2013 devin asociat intr-o sc cu intentia de a dezvolta a societatea ... acesta actiune a plecat prost (eu nu eream nici un fel renumerat pt ca nu se ajunsese inca la dividende etc ...) partea adversa aduce dovada in instanta ca eu sunt actionar in acea societate dar nu probeaza ca au fost platite dividende sau eu am obtinut bani ??
in ianuarie 2014 instanta se pronunta pe fondul cereri ...in februarie 2014 revine asupra cereri de ajutor public ...fara insa a mai fii depuse probe care sa schimbe datele situatiei ?? si dupa acestea ... se solicita copii dupa caietul grefierului de catre mine ...si instanta mai da un termen ...
Este corecta procedura asa este in practica ...indicati-mi va rog art care reglementeaza aceste aspecte cel cu termene dupa pronuntarea pe fond ?? in principal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caietul grefierului - este public??? MIXAM MIXAM Va supun atentiei urmatoarea problema : 1. Intr-un dosar de la tribunal am solicitat sa consult si sa fac copie dupa caietul grefierului pentru o anumita ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara victor sorin victor sorin Buna ziua Va supun atentiei urmatuarea situatie In urma casatoriei rezulta doi copii , la data introduceri actiuni de divort un copil este major altul este ... (vezi toată discuția)
"greseala " grefierei carmen_rusu carmen_rusu Am un proces pe rol. Instanta a dispus in sedinta publica efectuarea unei expertize [b]extrajudiciare[/b][u] pentru o latura a expertizei care nu poate fi ... (vezi toată discuția)