avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda de la ISCTR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda de la ISCTR

A fost soferul cu cisterna goala sa incarce de la Ploiesti,A fost oprit pe drum , controlat de ISCTR , i s-a pus stampila pe diagrama, avea toate actele in regula.a mai mers 20km si este oprit de alt echipaj.Iar il controleaza, il pune sa insire iar trusa,echipament si tot ce trebuie sa aiba.Negasind nimic, s-au legat de foaia care insoteste cisterna pe care era scris ca circula gol. Soferul a refuzat sa semneze buletinul de control si a plecat, cred ca va veni amenda prin posta.Exista un document care trebuie facut pentru masina cand e goala? Noi nu intocmim CMR cand caram pentru noi.Cmr folosim numai la chirie.Nu inteleg ce act mai vroiau.Ma poate lamuri cineva?

Alte discuții în legătură

Contestatie la p/v intocmit in lipsa partii invinuite discover discover Buna ziua ! Revin pe forum cu urmatoarea problema . Camion oprit pentru control , de catre ISCTR , soferul prezinta urmatoarele documente : avize marfa , ... (vezi toată discuția)
Amenda i.s.c.t.r. aselajusto aselajusto sant sofer de camion si am fost oprit in tafic de controlul trafic adica isctr .ma verificat totul am fost in regula nu mi-daca au gasit nereguli ,ca pana la ... (vezi toată discuția)
Amenda i.s.c.t.r. simonik2011 simonik2011 Buna ziua, un sofer angajat la firma fratelui meu aducea o remorca de la Bacau (nu transporta nimic in ea), a fost amendat de I.S.C.T.R. pentru ca efectua ... (vezi toată discuția)