Buna ziua,
Am sa va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri.
Societatea pe care o reprezint a primit de la Judecatoria sectorului 6 o "Comunicare Adresa" iar la " Obiectul dosarului" apare " cerere de valoare redusa".
La aceasta adresa sunt anexate doua formulare: 1. " Formular de raspuns" si "Formular de Cerere".
Este adevarat ca societea pe care o reprezint are o datorie catre reclamantul care a depus actele la judecatorie.
Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez.
Pot completa eu formularele, sau trbuie sa le completezze un avocat?.
Mai exista posibilitatea de stabili de comun acord cu reclamantul o plata esalonata a datoriei.
Daca se ajunge in instanta voi fi obligat sa platesc si cheltuielile de judecata?.
Multumesc pentru raspun.
Daca sunteti reprezentantul legal al societatii parate, da, puteti completa formularele, desi nu ar fi rau sa va consultati totusi cu un avocat.
Puteti oricand, inainte de initierea unui proces, dar si in timpul acestuia sa stingeti litigiul pe cale amiabila.
In eventualitatea in care intanta admite cererea de chemare in judecata formulata impotriva societatii dvoastre, aceasta va fi obligata la plata cheltuielilor de judecata doar daca reclamantul a solicitat acest lucru.