avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Solicitare rambursare dobanda banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Solicitare rambursare dobanda banca

In anul 2008 am contractat un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca in franci elvetieni, la OTP Bank. Intrucat, la nici 5 luni de la contractarea creditului, banca a decis modificarea unilaterala a dobanzii in baza unei interpretari abuzive a termenilor din contractul de creditare, intentionez sa actionez banca in instanta. Cineva mi-a spus ca as avea dreptul sa solicit rambursarea doar a sumelor platite in plus in ultimii 3 ani, restul considerandu-se prescrise. In acest sens, as dori sa stiu daca pot solicita recalcularea dobanzii exact de la momentul contractarii pana in prezent (2008-2014) si rambursarea integrala a sumei rezultate in urma recalcularii, sau este valabila informatia referitoare la cei 3 ani.

Alte discuții în legătură

Credit în franci casa_noastra casa_noastra Bună ziua, în anul 2007 am contractat un credit în franci elvețieni de la OTP Bank. Din iulie 2014 suntem în proces cu banca pentru clauze abuzive. Am ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am ? nistorpetru nistorpetru In luna August 2008 am incheiat un contract de imprumut pentru nevoi personale laPiraeus bank in suma de 16800 franci elvetieni , dar efectiv in ziua ... (vezi toată discuția)
Dobanda variabila la banca ralchissm ralchissm Buna ziua, Am incheiat un contract de imprumut la OTP Bank, in anul 2008, in franci elvetieni, cu dobanda variabila, functie de LIBOR, DAE 5,7%/an. Dupa 6 ... (vezi toată discuția)