avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Am firma in dizolvare cu lichidare(radiere) din ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Am firma in dizolvare cu lichidare(radiere) din octombrie 2012

Buna ziua. In 2008 am deschis o firma cu un asociat in familie. Situatia a fost de asa natura ca am fost ulterior plecat din localitate. Nu am avut nici o activitate, nici o intrare in banca. Am avut procura in familie si a trimis un fel de bilant la fisc cateva luni, cred ca asa ceva, cum ca sunt pe zero. Sau declaratie, cred, sincer nu mai stiu, vorbim de anul 2008-2009 cred.

Am cautat acum pe net numele firmei si pe

[ link extern ]
[ link extern ]

da DIZOLVARE CU LICHIDARE(RADIERE) din data xx October 2012

Care este starea ei acum ? Este radiata sau dizolvata ? Trebuie sa mai fac eu ceva ? Care sunt consecintele ?

Ideea este ca acum vreau sa deschid firma iar, dar sa fac activitate cu adevarat (dar care este starea mea acum) ? Nu stiu de unde sa incep. Am (avut) vechea firma, merge reactivata, am cazier fiscal, probleme ? Nu am primit nimic niciodata acasa si am mai fost prin fisc, primarie, banca. Nu am fost notificat de catre nimeni cand am platit timbrul de mediu la fisc pentru o masina, anul acesta, pe numele meu.

As dori sa o iau de la capat cu alta firma, la care sa adaug si activitatile care le voi face. Am voie ? Sau sunt in situatie de rezolvat cu prima firma ? La ce sa ma astept ? Sau pot merge mai departe si sa fac noua firma, caci cea veche e sigur radiata ? Oricum, am de platit amenda la fisc in acesc caz, sau pe undeva daca a fost radiata din oficiu si acum vreau sa fac firma iar ?

Multumesc mult pentru raspuns.
Ultima modificare: Luni, 10 Martie 2014
andreiade, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreiade , utilizator 12:18, 10 Martie 2014
Raportul in pdf de pe datefirme.ro

Termene de judecata:
- xx.10.2010: Solutionare: Admite cererea , dispune dizolvarea.;

Termene de judecata:
- xx.09.2012: admite cererea: Admite cererea. Dispune radierea pârâtei din Registrul Comertului.;

Dispune radierea = radiata ? sau este inca pe cale a fi radiata ? Intreb deoarece starea societatii arata acum pe mfinante.ro

DIZOLVARE CU LICHIDARE(RADIERE) din data xx October 2012 (o luna dupa termenul de judecata)
Ultima modificare: Luni, 10 Martie 2014
andreiade, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar la societate dizolvata topan.mfg topan.mfg O societate este dizolvata la cererea REg. Comertului, in aprilie 2009 (hotarare ramasa definitiva) Societatea nu a mai depus bilant din 2006, are patrimoniu ... (vezi toată discuția)
Dizolvare fara lichidare - implicatii fiscale negrea camelia negrea camelia Buna ziua, Am o societate fara activitate din 2006 , preluata in 2008 .Din acte am vazut ca nu se depusese declaratia fara activitate la 31.12.2006 . Am ... (vezi toată discuția)
Ajutati ma cu dizolvarea unei firme danielcraciun danielcraciun buna ziua am o firma infiintata in anul 2002 de comert cu amanuntul in primele 2 luni am avut ceva activitate si am si depus la administratie hartiile ... (vezi toată discuția)