Buna ziua. In 2008 am deschis o firma cu un asociat in familie. Situatia a fost de asa natura ca am fost ulterior plecat din localitate. Nu am avut nici o activitate, nici o intrare in banca. Am avut procura in familie si a trimis un fel de bilant la fisc cateva luni, cred ca asa ceva, cum ca sunt pe zero. Sau declaratie, cred, sincer nu mai stiu, vorbim de anul 2008-2009 cred.
Am cautat acum pe net numele firmei si pe
[ link extern ]
[ link extern ]
da DIZOLVARE CU LICHIDARE(RADIERE) din data xx October 2012
Care este starea ei acum ? Este radiata sau dizolvata ? Trebuie sa mai fac eu ceva ? Care sunt consecintele ?
Ideea este ca acum vreau sa deschid firma iar, dar sa fac activitate cu adevarat (dar care este starea mea acum) ? Nu stiu de unde sa incep. Am (avut) vechea firma,
merge reactivata,
am cazier fiscal, probleme ? Nu am primit nimic niciodata acasa si am mai fost prin fisc, primarie, banca. Nu am fost notificat de catre nimeni cand am platit timbrul de mediu la fisc pentru o masina, anul acesta, pe numele meu.
As dori sa o iau de la capat cu alta firma, la care sa adaug si activitatile care le voi face. Am voie ? Sau sunt in situatie de rezolvat cu prima firma ? La ce sa ma astept ? Sau pot merge mai departe si sa fac noua firma, caci cea veche e sigur radiata ? Oricum,
am de platit amenda la fisc in acesc caz, sau pe undeva daca a fost radiata din oficiu si acum vreau sa fac firma iar ?
Multumesc mult pentru raspuns.