avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1839 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vaduva de veteran de razboi, scutire impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vaduva de veteran de razboi, scutire impozit

In situatia in care mama nu a facut succesiune dupa tata referitor la un teren unde tata are titlu de proprietate, va rog sa ma lamuriti si pe mine cum mai poate dovedi mama ca este sotie de veteran de razboi si ca poate fi scutita de impozit pentru acest teren.
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 23:04, 10 Martie 2014
Faceti succesiunea si ea va fi apoi scutita doar pe partea ei si numai de la data cand veti depune la primarie actele doveditoare.
dezbateti succesiunea si ca sa fiti scutiti de impozit donati partea dvs. tot mamei.
bloc3c a scris:

cum mai poate dovedi mama ca este sotie de veteran de razboi si ca poate fi scutita de impozit pentru acest teren.


Mergeti la Asociatia veteranilor de razboi, unde mama dvs, trebuie sa solicite o Adeverinta de sotie de veteran de razboi. Urmand sa fie scutita pe cota dansei de detinere pana va face succesiunea dupa sot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire de impozit pe locuinta neri neri Buna ziua, Mama mea, este urmasa de veteran de razboi in afara serviciului ordonat (IOVR),doresc sa stiu daca are dreptul la scutire de impozit pe ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri si terenuri mahalean mahalean Buna seara , Mama a fost urmasa de veteran de razboi pina in anul 2010 cind a decedat . Pina acum nu am facut dezbatere succesorala . Directia finantelor ... (vezi toată discuția)
Texe urmasi veteran de razboi Respect968 Respect968 Buna seara! vreau sa stiu si eu daca sunt scutit de impozitele de la primarie (casa, pamant) ca nepot al unui veteran de razboi care nu mai e in viata...bunica ... (vezi toată discuția)