avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident auto dauna totala
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident auto dauna totala

Fiul meu a avut un accident auto cu masina firmei cauzand dauna totala.
Masina nu avea CASCO. Firma vrea sa recupereze dauna de la el..
Ce pot sa fac? Cum sa ma apar?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:45, 13 Aprilie 2014
Daca in contractul de munca cu firma respectiva era mentionat ca eventualele avarii din culpa sa le va suporta, nu prea aveti ce face.
Daca fiul dvs. este vinovat de producerea accidentului de circulatie firma este indreptatita sa recupereze prejudiciul produs in urma accidentului de circulatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casco vs. rca lorefaur lorefaur Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Doua masini, ale aceluiasi proprietar-societati comerciale-se ciocnesc si rezulta o ... (vezi toată discuția)
Masina imprumutata SandrraN SandrraN Buna ziua, Am dat masina unui cunoscut si datorita vitezei a lovit-o, daunele fiind considerabile. Este legal sa impartim contravaloarea reparatiilor? Din ... (vezi toată discuția)
Accident auto si.monette si.monette am lucrat la o firma de distributie timp de 3 luni, fara carte de munca. im momentul in care i-am anuntat ca as vrea sa considere ultima sapt ca fiind de ... (vezi toată discuția)