avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari Forum 24 Aprilie 2009
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari Forum 24 Aprilie 2009

Modificari forum

pentru utilizatori
- buton raporteaza abuz. Ofera posibilitatea utilizatorilor de a raporta catre moderatori sau administratori mesajele care nu respecta regulamentul forumului (daca in dreptul unui mesaj nu apare butonul de raporteaza abuz atunci inseamna ca mesajul in cauza a fost verificat si el este in conformitate cu regulamentul forumului. )

pentru moderatori si administratori
- posibilitatea de a urmari mesajele sterse
- moderatorii si administratorii sunt obligati sa specifice motivul pentru care a fost sters mesajul
- posibilitatea de a urmari mesajele raportate ca fiind abuz, ei pot sterge mesajul (specificand motivul) sau marca mesajul ca fiind in conformitate cu regulamentul forumului (mesajele marcate astfel nu vor mai putea fi raportate ca abuz pe viitor)

pianistul a scris:



pentru moderatori si administratori

- moderatorii si administratorii sunt obligati sa specifice motivul pentru care a fost sters mesajul

Probabil in locul mesajului sters?
O idee foarte buna, in acest fel nu mai este nevoie sa scriem in privat administratorilor sau moderatorilor....si sa suportam jicnirile unor useri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doamnei manuela rășină Hamarsold300 Hamarsold300 Stimată doamnă Manuela Rășină, am observat ca dupa ce am scris ca sunt urmasul lui Theodor Aman, un domn Viorel 55 a inceput sa ma jigneasca si sa ma faca ... (vezi toată discuția)
Raportare abuz Costinel Burca Costinel Burca Cred ca atunci cand este raportat un abuz ar fi foarte util sa poata fi scris si motivul pentru care este raportata o anumita postare . In acest fel eu cred ... (vezi toată discuția)