avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna ziua,azi m-am lovit de birocratia statului Roman.Pe 24 feb am depus documente in vederea verificarii platii taxei auto de prima inmatriculare,si azi am primit raspuns de la ANAF precum ca nu se gaseste plata.Mentionez ca prima inmatriculare in Romania a fost facuta pe data de 12 07 2007 ,iar masina a fost fabricata in 2005,deci nu se putea inmatricula in Romania la data respectiva fara a fi platita taxa de prima inmatriculare.Prima inmatriculare a fost facuta de o firma de leasing din Ploiesti care nu se stie daca ma poate ajuta cu o copie dupa chitanta sau ordin de plata care sa ateste plata taxei,am vorbit la tel cu cei de la SERVICIUL DE INMATRICULARI PLOIESTI si nu mai au baza de date ca dupa 5 ani se distruge probabi.l Nu stiu ce sa mai fac pentru ca cei de la firma de leasing au zis ca nu au recuperat taxe auto.Am vb la tel si cu cei de la TREZORERIA PLOIESTI si au zis ca ei vad o plata in ziua cu pricina de la firma respectiva(LECARRO AUTOMOBILE) dar ca nu exista specificatie pentru acea plata.Nu mi se pare corect sa mai platesc si eu taxa daca ea a fost deja platita,mai ales ca din auzite daca ar fi fost recuperata ar fi aparut pe adeverinta .Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un sfat unde sa ma mai interesez ca am obosit psihic de atata umblat si nu mi se pare normal sa primesc un astfel de raspuns de la ANAF:A FOST PLTITA TAXA AUTO? NU STIM
X-(Multumesc anticipat)

Alte discuții în legătură

Chitanta taxa auto Bazu2u Bazu2u Buna ziua, Am cumparat o masina inscrisa in RO.Prima inmatriculare a fost in 07.2007;masina luata in leasing de noua de proprietar, dupa expirarea ... (vezi toată discuția)
Taxa auto platita sau nu? inastarcom inastarcom in 2007 nov.am inceput un contract de leasing finalizat in 2010,auto fiind inmatriculat de catre societatea de leasing;anul acesta am vandut auto fratelui meu ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto adrianlupeanu adrianlupeanu Buna ziua, Am o problema la care asi dori sa va cer sfatul. Este vorba despre recuperarea taxei auto pentru un autoturism cumparat si inmatriculat din ... (vezi toată discuția)