avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trafic international de droguri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Trafic international de droguri

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Prietenul meu, alaturi de alti 2 baieti, au venit din Spania cu un transport ce continea 8 kg marijuana, fiind prinsi din cauza unui flagrant de DIICOT. Au recunoscut fapta, si de 2 luni sunt pe arest preventiv, avand termenul de judecata fixat la 1 aprilie. Exista vreo sansa sa primeasca pedeapsa cu suspendare, avand in vedere ca nu sunt recidivisti? Sau sa poata fi eliberati pe cautiune?
Cel mai recent răspuns: theo_i , utilizator 22:06, 10 Martie 2014
tin sa mentionez sa sunt acuzati de detinere si trafic international de droguri
theo_i a scris:

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Prietenul meu, alaturi de alti 2 baieti, au venit din Spania cu un transport ce continea 8 kg marijuana, fiind prinsi din cauza unui flagrant de DIICOT. Au recunoscut fapta, si de 2 luni sunt pe arest preventiv, avand termenul de judecata fixat la 1 aprilie. Exista vreo sansa sa primeasca pedeapsa cu suspendare, avand in vedere ca nu sunt recidivisti? Sau sa poata fi eliberati pe cautiune?

nu din cauza flagrantului au fost prinsi, ci pentru ca au transportat ce nu trebuia.se poate incerca liberarea provizorie pe cautiune insa trebuie sa admita asta instanta.la finalul procesului totul depinde de judecator si de probele existente la dosar.pot sa fie condamnati cu suspendare sau nu.daca eu va zic ca o sa fie condamnati cu suspendare nu are absolut nicio valoare
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recidivist sau nu? theo_i theo_i Am si eu o intrebare. Prietenul meu este inculpat intr-un dosar privind traficul international de droguri, fiind arestat preventiv. Saptamana viitoare o sa ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri !! Noelia Noelia Buna ziua! Ma puteti ajuta cu niste raspunsuri va rog din inima. Sotul meu si un coleg de munca de al lui au fost prinsi in octombrie cand au ridicat un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pe data de 25 mai 2023 m i s a facut un flagrant de ... csforever82 csforever82 Buna ziua. Pe data de 25 mai 2023 m i s a facut un flagrant de catre un prieten care a fost prins probabil vanzand/consumand droguri avand asupra mea ... (vezi toată discuția)