avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Asfaltare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Asfaltare teren

Buna seara,

Am o problema legata de asfaltarea unei portiuni din terenul meu de catre vecini.Am un teren de 24m x 120m ( l x L) iar pe suprafata de 120m vecinii au astaltat cam 2.5m din terenul meu .Precizez ca nu au facut nici un act cu mine iar cei de la primarie spun ca nu este vina lor .( vecinii spun ca au autorizatie de constructie si nu au stiut ca au asfaltat mai mult --> autorizatia nu au vrut sa o arate).
Intrebarile mele sunt :
1. Cei de la primarie nu trebuiau sa verifice dupa asfaltare ? ( daca sa efectuat corect ?)
2. Unde sa depun plangere ? La politie sau la primatie ?

Multumesc anticipat pt. raspunsuri

Alte discuții în legătură

Cumparare parcare - dimensiuni legale obligatorii? nerespectare makao makao Buna ziua, As avea nevoie de ajutor in urmatoarea problema Am cumparat de la constructorulul blocului si o parcare. În momentul in care am facut ... (vezi toată discuția)
documentatie cadastrala si obtinere numar cadastral pacurar pacurar Am cumparat in anul 1999 o casa cu teren inscrisa in Cartea funciara si avand nr.topo (in Oradea) doar ca acum pt a putea obtine o autorizatie de modificare ... (vezi toată discuția)
Mansardare pod bloc TMana TMana Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea. Am un apartament la ultimul etaj al unui bloc cu doua etaje, plus parter, cu cate 2 apartamente/etaj. Scara pe care ... (vezi toată discuția)