avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de constructie

Am o constructie in Bucuresti ,sect 5,realizata fara autorizatie de constructie.Motivul refuzului autorizatiei fiind lipsa PUZ-ului.Am procedat la darea in judecata a primariei sect 5 si a primariei generale, la sfatul unui avocat, pe accesiune , in vederea intrarii in legalitate. Am pierdut procesul.Ce sanse am sa obtin autorizatia de constructie,tinand cont de noua lege apauta in domeniul constructiilor ?

Alte discuții în legătură

Autorizare-reautorizare constructie nicolmihai nicolmihai Buna ziua. Problema mea este urmatoarea, va rog. Am obtinut o autorizatie de construire in martie 2013 pentru P+M, dar din lipsa de bani a trebuit sa ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa construita fara autorizatie de constructie metadonul metadonul buna ziua am o casa construita fara autorizatie pentru a o intabula cum pot proceda trebuie sa dau primaria in judecata . pot sa castig in instanta sau nu? (vezi toată discuția)
Cum poate intra in legalitate o constructie de cativa ani facuta fara autorizatie? ContSters284640 ContSters284640 buna ziua, daca poate cineva sa imi raspunda la o intrebare, parintii mei sunt mostenitorii casei bunicii mele,aceasta a construit langa casa alte doua camere ... (vezi toată discuția)