avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Infiintare revista non profit
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Infiintare revista non profit

Buna ziua!
Doresc sa infiintez o revista de informare, non-profit, pentru clientii unei firme. Care sunt pasii legali pe care ar trebui sa ii urmez, in conditiile in care nu am o firma deschisa special pentru aceasta activitate. Pot desfasura aceasta activitate daca voi expedia revista doar clientilor firmei respective? In plus, pot sustine media diferite evenimente de specialitate, congrese, etc? Exista vreo bariera pe care nu trebuie sa o incalc pentru a nu trece spre ilegal? Multumesc! O zi frumoasa tuturor!
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 21:30, 18 Ianuarie 2015
cel care editeaza trebuie sa fie identificabil ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicare revista- autorizatii, pret, inregistrare laurenmay laurenmay Buna seara. De mai mult timp lucrez in cadrul unei reviste online (distribuiete gratuit) pe care as dori sa o public. Imi puteti spune va rog care sunt ... (vezi toată discuția)
Condiții înființare revistã de cãtre ong Marius_Ang Marius_Ang Care sunt condițiile și pașii necesari înființări unei reviste de către un ONG (asociație de studenți). Menționez că ... (vezi toată discuția)
Teme ContSters184637 ContSters184637 Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutor la 3 teme pe care trebuie sa le fac. Tema 1: Demararea unei \"intreprinderi\" Instructiuni: 1. Identificati o ... (vezi toată discuția)