rog lamurire, ca roata lumea isi da cu presupusul si tot felul de informatii primesc si sunt naucit de cap ...despre ce este vorba...am cumparat o masina din anglia pe timpul sederii mele in anglia, am inmatriculat-o pe numele meu acolo, am dubla cetatenie, am venit in romania si intre timp mi-a expirat asigurarea, momentan sunt in romania, am facut rar-ul si itp si asigurare romaneasca si mi-a barat pentru ue asigurarea, deci nu e valabila la iesirea din tara.intrebarea mea este,,,pot circula fara probleme cat stau in romania?
va multumesc insa zic din prietenii mei , acum nu stiu daca pe bune, sau din rautate, ca nu pot circula cu masina in romania, va spun sincer ca mi-a fost teama, insa daca ea este inmatriculata in anglia pe numele meu, si facan-d itp in romania si asigurare, de ce sa nu pot circula? va referiti in toata uniunea europeana, daca imi iau asigurare pentru anglia, pot circula in anglia nu? si mai am o intrebare si anume, sa o pot inmatricula in ro se mai plateste taxa?va multumesc
Cum ti s-a mai raspuns si pe celalalt topic pe care l-ai deschis dar nu ti-au convenit raspunsurile, Crezi ca daca ai schimbat topicul s-a schimbat legea ?
Trebuie sa intelegi odata ca pentru a circula in conditii legale trebuie sa:
-inchei asigurare in tara in care este inmatriculata masina . O poti face online la siteuri din UK, ori,
-sa iei trei randuri de numere provizorii ori
-sa platesti timbrul de mediu si sa inmatriculezi masina
-sa inmatriculezi masina in Bulgaria
Asigurarea romaneasca nu este valabila nicaieri daca pe masina ai numerele de uk. Naucit de cap esti din cauza unora care nu au alta preocupare decat sa posteze aiurea pe aici fara sa aiba minime cunostinte in domeniu aviz @minione .