avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Necomunicare cerere de chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Necomunicare cerere de chemare in judecata

Buna ziua,
In cazul in care nu a fost comunicata decat citatia, fara copii dupa actele dosarului, cum trebui procedat la primul termen? se invoca exceptia de procedura pt necomunicare sau altceva? multumesc
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 17:06, 11 Martie 2014
pe noul cod de procedura civila nu este prevazuta o asemenea situatie. faceti adresa la instanta sa va comunice actiunea, iar dupa ce o primiti, prin intampinare solicitati repunerea in termen pentru formularea intampinarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare adresã trimisã de judecãtorie fãrã cererea de chemare în judecatã ºi fãrã înscrisuri Spider2077 Spider2077 Am o mare dilema imi este foarte greu sa inteleg acest comunicat de la judecatorie care a a mai venit insotit de o comunicare adresa, care sunt din partea ... (vezi toată discuția)
Nu am primit cererea de apel slucianus slucianus Buna ziua tuturor In cursul anului trecut am avut un litigiu de munca pe care l-am castigat la Tribunalul Bucuresti, sectia civila. Angajatorul a facut ... (vezi toată discuția)
Procedura simplificata pentru valori reduse sarah1985 sarah1985 Stimati forumisti, vecinii mei au fost dati in judecata pe noua procedura reglementata de CPC - procedura simplificata pentru valori reduse. Trebuie sa depuna ... (vezi toată discuția)